Див екшън в пловдивския квартал Столипиново изправи на нокти полиция

...
Див екшън в пловдивския квартал Столипиново изправи на нокти полиция
Коментари Харесай

Див екшън в Пловдив! Мъртвопиян налетя на охранители със счу...

Див екшън в пловдивския квартал " Столипиново " изправи на нокти полиция и медици, научи " Марица ". Двама мъртвопияни другари решили да посетят игрална зала в квартала и да похарчат каквото имат. Около 22 часа те се озовали пред защитата на обекта. Тъй като лъхали на алкохол и се държали несъответстващо, той не ги позволил вътре.

Единият пийнал обаче въпреки всичко пробвал да влезе. Двамата охранители го избутали. Тогава последвал екшънът. Комарджията станал нападателен. Започнал да ги заплашва със стъклена бутилка. Под въздействие на алкохола паднал на земята, счупил бутилката и се порязал. Това още повече го вбесило и се заканил, че ще им пререже гърлата със счупеното стъкло. Станал и намерил наоколо железна табела, след което я хвърлил по посока охранителите.

Поведението му наложило да бъдат извикани органите на Министерство на вътрешните работи и здравна помощ поради порязването. На грозните пред казиното станали очевидци деца и възрастни поданици на махалата, които се намесили и дръпнали пияния от охранителите, с цел да не стане меле. Последвал арест, по-късно и съставянето на акт на нападателния комарджия. Когато бил изправен пред магистратите, арестуваният признал, че държанието му не било за образец и изискал ниска санкция.

Предвид, че към този момент бил осъждан и новата му хулиганска демонстрация, по закон му се поставя " задържане в структурно звено на Министерство на вътрешните работи. Поради обстоятелството, че би трябвало да се грижи за четири деца, съдът решил да му наложи междинна санкция по Указа за битка с дребното безчинство в размер на 250 лева


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР