37-годишният шофьор, който мина през стъпалото на 82-годишна жена при

...
37-годишният шофьор, който мина през стъпалото на 82-годишна жена при
Коментари Харесай

Шофьорът, прегазил стъпалото на старицата, която почина, е в шок

37-годишният водач, който мина през стъпалото на 82-годишна жена при потегляне от спирка " Мургаш " през вчерашния ден, е в потрес от обстоятелството, че тя е умряла в болничното заведение. Това показа за Varna24.bg шефът на компания " Градски превоз " инж. Злати Златев.

" Момчето е несъответстващо и не желае да разяснява нищо по случая. Той е доста добър водач. От две години е при нас, преди този момент е работил дълги години към компания " Транстриумф ". Има опит. Проблемът е в това, че при потеглянето си от спирката съчленените рейсове се изнасят в ляво, с цел да се включат в придвижването. При това задницата на рейса остава пречупена по този начин, че не се вижда на огледалото от лидера какво се случва там. В същото време водачът следи в огледалото дали идват коли по пътя зад него, с цел да се включи в придвижването. Затова и лидерът не е видял какво се случва. Когато са разбрали незабавно са извикали кола за спешна помощ. Никой не е предполагал, че ще се стигне до смъртен случай. Това, което научих, е, че дамата е умряла в резултат на сепсис в болничното заведение. Тепърва следствието ще откри до каква степен водачът има виновност. Както към този момент обясних, дамата е носела раница на гърба си и евентуално е политнала към рейса при слизането от него ", изясни Злати Златев.

Той даде образец със подобен случай преди две години, когато в началото упрекнаха лидерът на рейс №12, че е блъснал човек на пътя. После се оказа, че мъжът, който беше таксиметров водач, не е блъснат от рейса, а е умрял от инфаркт и в мига,в който е паднал на пътя край него е минавало транспортното средство. 

" Най-неприятното в сегашния случай е, че водачът на рейса е младеж, има семейство и не е ясно каква ще е ориста му от тук нататък ", добави Злати Златев. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР