Директорът на -Раковски Станислав Ангелов говори специално пред камерата на

...
Директорът на -Раковски Станислав Ангелов говори специално пред камерата на
Коментари Харесай

Станислав Ангелов за инцидента на стадион Раковски, ситуацията в Левски и талантите в България

Директорът на -Раковски Станислав Ангелов приказва особено пред камерата на Sportal.bg . Той разяснява следващия вандалски акт, който бе осъществен в края на месец юли. Припомняме, тревното покритие на един от терените на стадион " Раковски " беше съществено развалено.

„ Не един, а два терена заляха този път. Нищо всекидневно не се е случило, работим си, доколкото разрешава обстановката и се стремим да не обръщаме внимание на тези отрицателни прояви ". Бившият футболист на Левски не пропусна и своя коментар за обстановка при „ сините “.„ Надявам се новите притежатели да се оправят със обстановката в клуба и кашата, в която е заплетен към този момент толкоз доста години ".

Като началник на школа, занимаваща се с подрастващи футболисти, Станислав Ангелов даде и своето мнение по отношение на ДЮШ в България и дали е допустимо един ден родината ни да се съпоставя със сръбската школа.

„ Това е една доста тежка, необятна тематика към днешна дата. Толкова сме изостанали, че би трябвало да наваксаме много съставни елементи. Всеки работи толкоз, колкото му разрешават опциите. В Сърбия имат традиция от доста дълго време. Те работят доста комбинативно и продуктивно ".

Чуйте какво още показа Ангелов в прикаченото видео!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР