Дипломатът Надежда Нейнски направи огромен гаф в ефира, след като

...
Дипломатът Надежда Нейнски направи огромен гаф в ефира, след като
Коментари Харесай

Засечка! Хубавото Наде с голям гаф в ефира

Дипломатът Надежда Нейнски направи голям гаф в ефира, откакто обърка името на Християн Пендиков с това на президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски.

Това стана, до момента в който Нейнски разясняваше побоя над Пендиков и какво би трябвало да направи РСМ, с цел да влезе в Европейски Съюз. Както е известно, Пендиков бе пребит грубо в Охрид и признат в тежко положение във ВМА в София, където съумяха да го излекуват и неотдавна той бе изписан.
-->
Ако приемем, че Република Северна Македония желае да стане член на Европейския съюз, тя и нейното управление би трябвало да си дадат доста ясна сметка, че сходни провокации не са в посока на това това участие да се случи.

Защото побоят, който беше осъществен над господин Пендаровски, стана мотив за първи път в Европейската комисия да бъдат признати представители на две от четирите организации, сподели Нейнски в „ Лице в лице “ по бТВ.

В Македония сега имат проблем с Европейския съюз, тъй като България стана членка на Европейския съюз и Македония желае да стане страна членка на Европейския съюз. Оттук нататък тя би трябвало да увери Европейския съюз, че не употребява езика на ненавист и потреблението на езика на омразата ще бъде безусловно затруднение за нея да влезе в европейския свят, добави Надежда Нейнски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР