Димитър Рачков затвърждава славата си като най-скъпоплатеното тв лице в

...
Димитър Рачков затвърждава славата си като най-скъпоплатеното тв лице в
Коментари Харесай

Наглост? Това ли е заплатата на Рачков

Димитър Рачков затвърждава славата си като най-скъпоплатеното тв лице в България. Комикът ще получава рекорден хонорар като водещ на новото си шоу, което започва през септември. Звездата си е договорил внушителните 50 000 лв. за всяко издание, или общо 200 бона на месец. В момента в България няма лице, което да получава такива колосални суми.

Новото шоу, което Рачков ще води по NOVA, доста ще припомня предаването „ Мармалад “, което Радост Драганова правеше по bTV. В него звезди ще четат по устни, ще отгатват заглавия на филми и думи по авансово изложение и ще пеят – все неща, които Радост е правила с гостите си, въпреки че надали е плащала за лиценз, както ще направя в NOVA.

Всички, които са приели присъединяване в предаването, ще влизат в него, разграничени на групи от по 8 души – по осморка на издание. Предаването се прави по лиценз на френски формат, който се излъчва от 2011 година, тъй че занапред е ясно тъкмо какво ще вършат звездите в него.

Те няма да се състезават между тях, само че ще влизат в разнообразни провокации. Идеята не е в съревнованието, а в заниманието.

Бърз обзор на игрите в истинското шоу демонстрира, че нещо сходно е правила Радост Драганова години наред в „ Мармалад “. Най-близката допирна точка сред нейното предаване и „ С Рачков всичко е допустимо “ е в играта за четене на думи по придвижването на устните, написа " Уикенд "

В общи линии към този момент сме виждали всичко това на дребния екран,н о за първи път то ще бъде събрано под една шапка, и то с присъединяване на Димитър Рачков, който най-малко за момента се обрисува като най-касовия водещ в родния ефир. Дали ще бъде забавно? Ще стане ясно наесен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР