Служителят от ДАИ в Пловдив, който свали номерата на репатрак

...
Служителят от ДАИ в Пловдив, който свали номерата на репатрак
Коментари Харесай

Наказват служителя на ДАИ, свалил номерата на репатрак, който вдигнал неправилно паркираната му кола

Служителят от ДАИ в Пловдив, който смъкна номерата на репатрак и лиши шофьорската брошура на служащ в общинското дружество „ Паркиране и репатриране ”, ще бъде осъден, тъй като е превишил правата си. Това оповестиха от Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “. Колата беше репатрирана поради погрешно паркиране, оповестява Нова тв.

„ На 16 април получихме писмо от ДАИ-София, в което написа, че анулират предварителната административна мярка. На идващия ден получихме регистрационния номер на репатрака, както и шофьорската брошура на нашия чиновник. От ДАИ-Пловдив нямаше мнение по проблема ”, изясни в ефира на „ Здравей, България ” Нъшан Деркалестаниан, шеф на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране ” в града под тепетата.

Очаква се след Великден дисциплинарната комисия да посочи какво ще е наказването за чиновниците на ДАИ. Вероятно осъдените ще са четирима. А вътрешната инспекция се забавила, защото служителят, чийто автомобил е бил вдигнат, незабавно е излязъл в болничен.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР