Овен (21 март - 19 април): Днес е страхотен ден

...
Овен (21 март - 19 април): Днес е страхотен ден
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

Овен (21 март - 19 април): Днес е страховит ден да преследвате задачите си. С Марс, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Юпитер, вие ще откриете, че имате спомагателен прилив на сила и възторг. Това е идеалното време да предприемете стъпки към възстановяване на кариерата си или да работите върху персонални планове. Не забравяйте обаче да балансирате работата с почивката, защото Меркурий е в съпротива на Сатурн, което може да докара до възприятие на стрес или претоварване.

Телец (20 април - 20 май): Днес е подобаващ миг да се концентрирайте върху взаимоотношенията си. С Венера, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Плутон, вие ще откриете, че имате нараснала дарба да разбирате и съчувствате на другите. Това е идеалният ден да се свържете още веднъж с другари или членове на фамилията, да разрешите недоразумения или да предложите поддръжка на някой, който се нуждае от нея. Въпреки това, внимавайте с разноските, защото Меркурий е в площ с Юпитер, което може да докара до преразход.

Близнаци (21 май - 20 юни): Днес е страховит ден за учене и проучване. С Меркурий, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Уран, вие ще откриете, че имате достъп до нова информация и прозрения. Това е идеалният ден да посещавате семинари, класове или конференции, да научавате нови умения или даже да пътувате до нови места. Бъдете отворени за непредвидени благоприятни условия и изненадващи връзки. Въпреки това, дръжте връзката ясна, защото Меркурий също е в площ с Нептун, което може да докара до комплициране или недоумение.

Рак (21 юни - 22 юли): Днес е подобаващ миг да се концентрирайте върху грижата за себе си. С Луната, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Слънцето, вие ще откриете, че имате нараснало предпочитание да се погрижите за физическото, прочувственото и психическото си благоденствие. Това е идеалният ден да вършиме извършения, да практикувате медитация или йога, да прекарвате време в природата или да се отдадете на други действия, които ви носят наслада и релакс. Обградете се с позитивна сила и хора, които ви повдигат.

Лъв (23 юли - 22 август): Днес е страховит ден да изразите творчеството си. С Венера, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Нептун, вие ще откриете, че имате нараснал достъп до въображението и интуицията си. Това е идеалният ден да се занимавате с артистични занимания, като изобразяване, писане или музика, да мечтаете огромни и да изследвате нови способи за изложение на себе си. Дръжте информационните канали отворени, защото Меркурий е в площ с Плутон, което може да докара до спорове или недоразумения.

Дева (23 август - 22 септември): Днес е подобаващ миг да организирате и подредите живота си. С Меркурий, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Сатурн, вие ще откриете, че имате нараснала дарба да виждате нещата ясно и да вземате решения, основани на логичност и разсъдък. Това е идеалният ден да създадете график, да извършите лист със задания или да въведете нови системи, с цел да подобрите успеваемостта. Бъдете търпеливи със себе си и другите, защото Меркурий също е в площ с Уран, което може да докара до неочаквани промени или спирания.

Везни (23 септември - 22 октомври): Днес е страховит ден да се свържете с другите на по-дълбоко равнище. С Венера, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Плутон, вие ще откриете, че имате нараснала дарба да разбирате и съчувствате на страстите на другите. Това е идеалният ден да се свържете още веднъж с другари или членове на фамилията, да предложите поддръжка на някой, който се нуждае от нея, или да участвате в групови действия, които предизвикват възприятието за общественост. Бъдете деликатни с финансите, защото Меркурий е в площ с Юпитер, което може да докара до преразход.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Днес е подобаващ миг да поемете контрола над кариерата или бизнес начинанията си. С Марс, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Юпитер, вие ще откриете, че имате спомагателен прилив на сила и упоритост. Това е идеалният ден да преследвате професионалните си цели, да стартирате нови планове или да преговаряте за покупко-продажби. Въпреки това, дръжте упованията си реалистични, защото Меркурий е в площ с Нептун, което може да докара до отчаяние или комплициране.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Днес е страховит ден да изследвате нови философии или гледни точки. С Меркурий, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Уран, вие ще откриете, че имате достъп до нова информация и прозрения. Това е идеалният ден да посещавате семинари, класове или конференции, да четете книги по разнообразни тематики или да обсъждате хрумвания с забавни хора. Бъдете отворени за непредвидени благоприятни условия и изненадващи връзки. Въпреки това, дръжте връзката ясна, защото Меркурий също е в площ с Нептун, което може да докара до комплициране или недоумение.

Козирог (22 декември - 19 януари): Днес е подобаващ миг да се концентрирайте върху дълготрайните си цели. С Луната, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Сатурн, вие ще откриете, че имате нараснало възприятие за цел и посока. Това е идеалният ден да разработвате тактики, да поставяте цели и да вършиме проекти за бъдещето. Въпреки това, дръжте връзката ясна, защото Меркурий е в площ с Плутон, което може да докара до спорове или недоразумения.

Водолей (20 януари - 18 февруари): Днес е страховит ден да се свържете с другите и да разширите обществения си кръг. С Венера, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Уран, вие ще откриете, че имате достъп до нови хора и прекарвания. Това е идеалният ден да присъствате на обществени събития, да се присъедините към клубове или групи, които споделят вашите ползи, или да се ангажирате в инцидентни диалози с непознати. Бъдете отворени за непредвидени благоприятни условия и изненадващи връзки.

Риби (19 февруари - 20 март): Днес е подобаващ миг да се концентрирайте върху прочувственото си благоденствие. С Луната, ръководещата ви планета, в хармонично състояние по отношение на Нептун, вие ще откриете, че имате нараснало предпочитание да се потопите във вътрешния си свят и да изследвате страстите си. Това е идеалният ден да практикувате медитация или йога, да водите дневник или да се занимавате с други действия, които предизвикват релаксацията и саморефлексията. Обградете се с позитивна сила и хора, които ви повдигат.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР