Работодатели търсят ИТ професионалисти по време на кариерното събитие на

...
Работодатели търсят ИТ професионалисти по време на кариерното събитие на
Коментари Харесай

ИТ работодатели търсят служители на Career Show - Tech

Работодатели търсят ИТ експерти по време на кариерното събитие на 30 и 31 май напълно онлайн. В двата дни на събитието ще се организират персонални видео срещи сред работодатели с отворени позиции за ИТ експерти и претенденти, търсещи ново поле за развиване.

 

Платформата за онлайн събития на Career Show дава опция за предварителна организация на срещите сред работодатели и претенденти, предоставяйки еластичност и акуратен асортимент единствено на най-подходящите оферти.

 

На събитието нови професионални благоприятни условия за себе си ще намерят експерти в областите на софтуерното инженерство, QA експерти, специалисти по киберсигурност, DevOps експерти, админи на бази данни и други Сред фирмите на събитието са Mitel Networks, Shelly Group, А1 Bulgaria, ePay, Abrites и други

 

Освен персонални видео срещи с работодателите, събитието предлага и целодневна семинарна стратегия с лекции и полемики в областта на ИТ, високи технологии, кариера и развиване. Лекторите на Career Show - Tech, потвърдени специалисти с дълготраен опит в сферата, ще дискутират с участниците бъдещето на ИТ бранша у нас и в световен мащаб, въздействието на изкуствения разсъдък върху специалностите, мястото на дамите в света на високите технологии и други Специални посетители на събитието ще бъдат Миглен Евлогиев (Payhawk); Мартин Тошев (Java User Group), Димо Димов (Gameloft), Красимир Коцев (So Cyber), Доброслав Димитров (БАСКОМ) и други

 

" Щастливи сме, че с помощта на Career Show - Tech за поредна година можем да свържем водещи работодатели от ИТ и ИКТ бранша в България с хиляди млади и опитни гении от цялата страна. Предизвикателната икономическа конюнктура, в която се намира модерният свят, неизбежно оказва въздействие върху бизнеса и пазара на труда. В такива моменти е извънредно значимо да предоставяме на българските експерти допустимо най-вече благоприятни условия за реализация, развиване и достъп до запаси, които да им оказват помощ да се приспособяват към изменящата се среда. ”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на Career Show.

 

Участието в събитието е гратис след наложителна регистрация на:

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР