Димитър Рачков се намира в изгнание, както се изрази продуцентът

...
Димитър Рачков се намира в изгнание, както се изрази продуцентът
Коментари Харесай

Рачков се обърна към братята Халваджиян и им каза...

Димитър Рачков се намира в заточение, както се изрази продуцентът Маги Халваджиян неотдавна в свое тв изявление. Интересните колажи на Рачков, които от няколко седмици обикалят общественото пространство, предизвикат вниманието и любознанието на феновете, написа Шоу Блиц.

И до момента в който промяната на Рачков с неговия сътрудник Герасим Георгиев - Геро като екранна половинка на Васил Василев - Зуека първоначално се смяташе за срив в връзките на артиста с арменския продуцент, то в последно време картинката наподобява напълно друга. Всеизвестен факт е към този момент, че на 7 март започва в ефир лично шоу на Рачков, което пък ще бъде директна конкуренция на предаването на някогашната му Мария Игнатова.

Преди дни продуцентът на най-рейтинговите излъчвания в ефира на Нова телевизия Маги Халваджиян означи своя 54-и рожден ден. Рачков тоново реши да притегли вниманието на своя началник с забавен колаж и обръщение.

" Честит рожден ден, Маги! Пожелавам на теб и Джуди в никакъв случай да не се отървете от мен и още най-малко 100 години да бъдем дружно. Липсвате ми ", написа Рачков в формалния си профил в Инстаграм, където в последно време е много деен.

Започнаха да се носят митове за заплатата на Рачков, която ще прибира като водещ на лично неделно шоу. Запознати издават, че той изрично се трансформира в най-скъпо платения артист и водещ у нас. Голяма част от феновете на " Капките " пък упорстват връщането на Рачков в шоуто, до момента в който друга част са удовлетворени от промяната и че няма да слушат изтърканите сюжети на комика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР