Фирмите у нас продължават да се сблъскват и с друг

...
Фирмите у нас продължават да се сблъскват и с друг
Коментари Харесай

Колко ще струва един хляб в евро

Фирмите у нас не престават да се сблъскват и с различен незабележим проблем. Бизнесът в страната ни към момента е в незнание, по какъв начин ще се вкара еврото и по какъв начин ще се продава стоката в магазините.

Според националния проект, страната ни ще би трябвало да организира акция, която да запознае жителите с всички на практика аспекти на въвеждането на новата валута. Какви са упованията от въвеждането на еврото у нас отговорите потърси Биляна Борисова.

Как ще се преизчислят заплатите ни след приемането на еврото

„ Хлябът несъмнено ще бъде под едно евро според от курса. Предполагам, че ще има поле за вариране. Ако курса е 1,95 излиза, че хлябът би трябвало да е към 85-86 цента.
 istock istock
Нямаме уточнения по какъв начин ще стане и дали би трябвало да има втори касов уред. На възрастните хора ще им бъде мъчно ”, разяснява в ефира на „ Събуди се ” Камен Аврамов, притежател на магазин.
 
Повече гледайте във видеото.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook  или Google News ShowcaseПо тематаFitch с прогноза по кое време може да приемем евротоУнищожават българските левове след приемане на еврото цени магазин самун приемане на еврото .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->   ×Достъп за логнати консуматори За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меВходзабравена ключова дума
Полетата маркирани с * са наложителни
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР