Димитър Кузманов изигра много силен мач, но стомашно нераположение в

...
Димитър Кузманов изигра много силен мач, но стомашно нераположение в
Коментари Харесай

Казахстан поведе с 1:0 на България за Купа Дейвис

Димитър Кузманов изигра доста мощен мач, само че стомашно нераположение в края на втория и началото на третия сет не му разреши да вземе успеха в първия мач за Купа " Дейвис " против Тимофей Скатов (Казахстан), заяви формалният уебсайт на Българската федерация по тенис. Мико отстъпи с 6:3, 4:6, 3:6 на №123 в международната класация Тимофей Скатов. Срещата продължи 2 часа 47 минути. Срещата се игра пред препълнените със зретели трибуни на кортовете на ОББ Български народен тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина.

Кузманов проби за 3:1 в първия сет, само че незабавно позволи рибрейк. След Мико проби още веднъж за 4:2 и съумя да резервира преднината си до края на сета. Във втората част Кузманов изостана с 0:3, само че съумя да изравни при 3:3. При 4:5 българинът изпита серозно стомашно неразположение и загуби сервис гейма си.

Мико продължи да има съществени здравословни проблеми и изостана с 0:3 и 1:5 в третия съдбоносен сет. Кузманов не се съобщи и понижи на 3:5, само че по-късно Скатов затвори мача на личен сервис.

Във втория мач на сингъл един против различен ще се изправят Янаки Милев (569) и първият избор на Казахстан Александър Бублик (№29).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР