Димитър Бербатов разкритикува силно Апелативния съд относно решението му по

...
Димитър Бербатов разкритикува силно Апелативния съд относно решението му по
Коментари Харесай

Бербатов: Решението на съда е пълен абсурд!

Димитър Бербатов разкритикува мощно Апелативния съд по отношение на решението му по проблема с президентския пост в Българския футболен съюз. По-рано денем органът отхвърли жалбата на Агенцията по вписванията против решението на Софийски градски съд да впише Борислав Михайлов като президент на БФС.

В стори в Инстаграм Бербатов написа с основни букви: „ Постановеното от Апелативния съд решение не е просто погрешно, то е цялостен парадокс, тъй като се отхвърля написаното в настоящ закон член 25, алинея 4 и алинея 6 ЗТРРЮЛНЦ, които недвусмислено показват организация по вписванията като страна в процеса. Просто се пренебрегва!

Не става въпрос за превратно пояснение на закона, а за директното му отказване като част от правния мир!

Очевидно, не е било допустимо да се стимулира неоснователност на изказванията на организацията и по тази причина се е прибегнало до юридически хватки и изказвания за недопустимост.

Остава загадка и тайнственост по какъв начин тогава в миналата една година – от въвеждането на тези алинея 4 и алинея 6 на член 25 са позволени и разглеждане десетки каузи по обжалвания от страна на организацията? Как е било процесуално възможно тогава, а внезапно към този момент не е??

Но няма значение кой е президентът, събрани са нужните по правилник подписи на 1/3 от клубовете, с цел да бъде призован висшият орган на БФС – Конгресът. И по силата на това услови, той би трябвало да се състои! БФС разполага с 14 дни да го провежда. “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР