Федералните прокурори на САЩ са готови да се стремят да

...
Федералните прокурори на САЩ са готови да се стремят да
Коментари Харесай

САЩ ще търсят разпадането на Live Nation в съдебно дело

Федералните прокурори на Съединени американски щати са подготвени да се стремят да разбият Live Nation Entertainment в правосъдно дело, в което се твърди, че доминирането на Ticketmaster в продажбата на билети нарушава антитръстовото законодателство, съгласно лице, осведомено с въпрос.

Министерството на правораздаването дружно с група страни може да заведе дело още в четвъртък, сподели лицето. Тя ще търси обезщетения, в това число разделянето на Live Nation Entertainment, което беше основано от сливането през 2010 година на Live Nation и Ticketmaster.

Компанията има дълготраен юридически спор с Министерството на правораздаването и е изправена пред възходящо отбиване от почитатели, законодатели, актьори и съперници, които я упрекват, че има прекомерно огромна власт над промишлеността за развлечения онлайн.

Проблемът притегли повече внимание през последните няколко години, защото цените скочиха и музикантите започнаха още веднъж да обикалят след пауза, провокирана от пандемията. Средната цена на билетите за концер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР