Диетоложката на звездите Енджи Касабие разкри най-лесният режим за сваляне

...
Диетоложката на звездите Енджи Касабие разкри най-лесният режим за сваляне
Коментари Харесай

Диетата на Енджи Касабие - минус 3 кг за 3 дни

Диетоложката на звездите Енджи Касабие разкри най-лесният режим за събаряне на килограми. С него единствено за 3 дни ще се справите с проблематичните 3 кг.

Скоростната диета на Касабие подсигурява съвършен тип единствено за няколко дни. Методът на ливанката е в действителност революционен. Той е особено основан за хора, които имат незабавна потребност да смъкват няколко кг за къс интервал от време. Самата Енджи признава, че постоянно прибягва до режима, изключително когато прекали с храната.

Ливанската хубавица споделя режима с всеки, който желае да се втали. Ултрабързата диета смъква 3 кг за три дни, само че при хората с наднормено тегло резултатите могат и да са повече. Ако желаете да свалите още, няма проблем да я повторите. Единственото изискване е да извършите ден пауза, в който може да се яде всичко.

Ето го и революционният режим, който подлуди дамите с впечатляващите се резултати:

 Пилешки гърди

Ден 1. Менюто е формирано напълно от пилешки гърди. Те се разделят на три или четири порции по равно.

Ден 2. Позволени са 300 г телешко месо. То се подготвя без спомагателна лой. Месото се разделя на 3 елементи и се изяжда в границите на деня.

 Телешко месо

Ден 3. В него се пие единствено и само чай. Позволени са 5 питиета, разпределени в границите на деня. Между интервалите се приема доста вода. Третият ден е детоксикиращ, задачата на който е от тялото да се изведат насъбраните отрови благодарение на чая. Водата въпреки това засища.

Енджи Касабие поучава преди да преминете към диетата, да намалявате храната от време на време. Ако няколко дни преди този момент ядете разделно и по малко, тялото няма да се стресира от нискокалоричния режим и ще бъде квалифициран на това, което го чака.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР