ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Зак Уилър хвърли седем силни ининга и

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Зак Уилър хвърли седем силни ининга и
Коментари Харесай

Уилър хвърли 7 силни ининга, Реалмуто хоумърс, докато Филис победи Рейнджърс с 5-2 за 3 мача

ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Зак Уилър хвърли седем мощни ининга и J.T. Реалмуто и Ник Кастеланос се прибраха, с цел да оказват помощ на Филаделфия да приключи три мача над първенеца от Световните серии Тексас Рейнджърс с победа с 5-2 в четвъртък, седмата серия на Филис този сезон.

Не международните първенци, нито 45-минутно закъснение на метеорологичните условия, нито даже два пъти пропиляване на благоприятни условия, заредени с бази, не може да спре тим на Филис, който завоюва шестия си следващ мач и съумя да премине напролет.

Дори бейзболът през делничните дни не може да понижи посещаемостта - с разпродадена навалица от 42 377, натъпкана в Citizens Bank Park, с цел да гледа по какъв начин Филис се усъвършенства до 22-8 вкъщи. Те са 37-14 и имат най-хубавото достижение в бейзбола, с голям брой забележителни достижения, включени в това достижение.

Като да вземем за пример 17-3 май. Или какво ще кажете за това: Филис или се разделиха, или завоюваха всяка от последните си 15 серии, най-дългият интервал от 19 серии през 1984 година
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР