CENTENNIAL, Колорадо (AP) — Първият знак, че това не е

...
CENTENNIAL, Колорадо (AP) — Първият знак, че това не е
Коментари Харесай

Капитанът на Avs Габриел Ландеског иска да се завърне през следващия сезон, след като пропусна 2 години поради контузия на коляното

CENTENNIAL, Колорадо (AP) — Първият знак, че това не е известие за пенсиониране на Габриел Ландеског: Капитанът на Колорадо се появи облечен Шапка Avalanche, риза и къси панталони, като че ли преди малко е упражнявал.

„ Мисля, че бих се облекъл малко повече “, сподели той в четвъртък, до момента в който разговаряше с генералния управител Крис МакФарланд към 50 минути за здравето му, болката да гледаш тима да бъде отстранен от плейофите, отстраняването на Вал Ничушкин и желанието му да продължи да играе.

31-годишният Ландеског пропусна последните два сезона заради дясното му коляно. Но той прави крачки към завръщане, откакто се подложи на интервенция за промяна на хрущял предишния май. Кога тъкмо ще се върне обаче, той не е напълно сигурен.

„ Между средата на септември и началото на април “, сподели през смях Ландеског. „ Чувствам се сносно от това. “

Подобно на Ландеског, статусът на Ничушкин следва да бъде избран. Миналата седмица съветският нападател получи най-малко шестмесечно премахване без зап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР