Диета с храна, богата на сиртуини – това е режимът

...
Диета с храна, богата на сиртуини – това е режимът
Коментари Харесай

Диетата, с която Адел стопи 15 кила за месец (Сиртуин диета)

Диета с храна, богата на сиртуини – това е режимът за намаляване на 2016-та година. Изпитана от редица имена в международния шоубизнес, тя ви оказва помощ да свалите до 3 кг седмично.

Сиртуин диета е създадена от диетолозите Ейдън Гогинс и Глен Матън. В началото на годината на пазара във Англия излезе тяхната книга The Sirtfood Diet: The revolutionary plan for health and weight loss. В нея те разказват всички аспекти на хранителния режим. Именно тази книга окуражи певицата Адел и през днешния ден тя към този момент е свалила 15 кг от тежестта си.

Създателите на диетата подсигуряват нейния триумф. Най-хубавото в нея е, че не изключва, а предизвиква потреблението на черен шоколад, кафе и алено вино - артикули, отричани в съвсем всяка диета. Ако и вие желаете да отслабнете и обичате тези храни, то това е режимът за вас.

Диетата бързо се трансформира в шлагера на 2016-та. Режимът се основава на приема на храни, богати на сиртуин. Веществото спомага образуването на ензими, които ускоряват метаболизма и форсират изгарянето на калории. Освен това има свойството да възпира другите възпалителни процеси и да защищава клетките на тялото.

 Черен шоколад

Има доста артикули с сходни свойства. Ето кои са те:

Цитрусови плодове, ябълки, боровинки, целина, зеле, лук, рукола;

Магданоз, куркума;

Зелен чай, неподсладено черно кафе, алено вино;

Черен шоколад с най-малко 75% какао, ядки, зехтин, елда, сьомга.

 Рукола

Диетата не изключва наложително месото, макар че то не влиза в същата група храни. Правилото обаче е то постоянно да се приема в композиция с посочените храни. Те никога не би трябвало да липсват на трапезата.

Диетата следва едно главно предписание. В първите три дни от седмицата се одобряват 1000 калории. Позволени са 3 смутита и едно хранене, приготвено от храните в листата. От четвъртия до последния ден от седмицата се одобряват по 1 500 калории. Основните хранения се усилват до 2, а смутитата стават 2.

Хранителният режим е подобаващ за всички, даже за хора с физически натоварена специалност. Диетата е тествана върху разнообразни групи от хора. Всеки от тях е изгубил по приблизително 3 кг от тежестта си за 7 дни.

 Отслабване

Създателите на диетата са безапелационни, че режимът не е фрапантна диета, а здравословен метод за трайно събаряне на килограмите. Той даже може да се трансформира в метод на живот.

Сиртуин диетата потвърдено усъвършенства здравословното положение. Задължителна е и физическата интензивност. Тя не би трябвало да тормози отслабващите – диетата дава невиждани сили и тонус.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР