Ди Си Комикс обяви в понеделник, че новият Супермен, който

...
Ди Си Комикс обяви в понеделник, че новият Супермен, който
Коментари Харесай

ШОК: Новият Супермен ще бъде бисексуален

Ди Си Комикс разгласи в понеделник, че новият Супермен, който е наследник на Кларк Кент и Лоис Лейн, ще има сантиментална връзка с мъж.

Джон Кент и начинаещият публицист Джей Накамура завързват другарство в историята, оповестена през август. Те ще споделят целувка в история, която ще бъде оповестена идващия месец.

" След сцената, в която Супермен душевен и физически изгаря от опитите да избави всички, които може, Джей е там, с цел да се погрижи за Човека от стомана ", се споделя в изказване на Ди Си Комикс.

Сюжетната линия ще се появи в петия брой на " Синът на Кал-Ел ", който би трябвало да се появи по рафтовете на 9 ноември.

Ди Си Комикс разказва новия Супермен като " бисексуален " в известието си за пресата, което е озаглавено " Джон Кент намира своята еднаквост ".

" Днес повече хора могат да видят себе си в най-могъщия супергерой в комиксите ", съобщи Том Тейлър, който написа поредицата.

В поредицата " Синът на Кал-Ел " Джон Кент се бори с редица проблеми, свързани със обществената правдивост, в това число справяне с пожари в планината и митинги против депортирането на бежанци.

Излизането на най-известния американски супергерой идва в миг, когато от ден на ден комикси одобряват разнообразието.

" Аквамен " показа негър, гей супергерой по-рано това лято, а последният Робин в комиксите за Батман се разкри като през август.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР