Действията се осъществяват в рамките на специализирана операция за пресичане

...
Действията се осъществяват в рамките на специализирана операция за пресичане
Коментари Харесай

Мощна операция на МВР Пловдив!

Действията се реализират в границите на профилирана интервенция за секване на закононарушенията и възстановяване на пътната сигурност в обитаемоте места отвън регионалния град. Участват чиновници на РУ-Труд, пловдивските браншове " Специализирани полицейски сили “ и " Пътна полиция “ и Зонално жандармерийско ръководство. В част от инспекциите е оказано подпомагане от представители на Регионална ревизия по околната среда и водите.

До 15 ч., на територията на селата Скутаре и Рогош, смесените екипи са ревизирали 161 лица и 153 МПС. За установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са връчени 10 акта  и 28 санкции с фиш. Друг акт е формиран по Кодекса за застраховането, административно отношение е взето и за неспазване на Закона за гражданската регистрация.  

Срещу 10 души са стартирани предварителни инспекции за определяне на данни за осъществени възможни закононарушения по Наказателния кодекс. Случаите се отнасят за нелицензирана комерсиална активност с черни и цветни метали; предпазване на несъмнено количество безакцизен тютюн; нерегламентиран дърводобив; незаконно придобиване и развъждане на птици от предпазен вид; продажба на облекла от известни търговски марки без единодушие на техния правопритежател.  

Предстои в обсега на акцията да влязат и селата Динк и Калековец.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР