Действията на руските полицаи са несъпоставими с проявата на агресия

...
Действията на руските полицаи са несъпоставими с проявата на агресия
Коментари Харесай

Лавров припомни някои факти на Запада

Действията на съветските служители на реда са несъпоставими с проявата на експанзия в сходни случаи в Европа и Съединени американски щати. Това разгласи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

Руският първи посланик приказва след срещата с европейският висш представител по външните работи Жозеп Борел. Руските представители са изпратили фрагменти на полицейски дейности в Европа и Съединени американски щати.

Това е станало преди визитата на Борел. На тях се виждат фрагменти на полицейска експанзия против протестиращи.

Лавров съобщи, че сходни подиуми не са били следени в неговата страна. Той изясни, че при последните митинги, съветските служители на реда са били нападани неколкократно, като не са употребявани специфични средства против протестиращите.

Припомня се, че в Европа също има обвинявания за политически решения на съдии. Има се в поради присъдите, които испански съд издаде на трима души, упрекнати в организирането на референдума в Каталуния.

Тогава Испания е отхвърлила настояванията на западни страни за анулация на присъдите, заявявайки, че те са държавен въпрос, като Русия желае сходно отношение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР