Дейностите по пълна реконструкция на цялата система за улично осветление

...
Дейностите по пълна реконструкция на цялата система за улично осветление
Коментари Харесай

Започна цялостната реконструкция на уличното осветление в Плевен

Дейностите по цялостна реорганизация на цялата система за улично осветяване в Плевен стартира от през днешния ден компанията реализатор на плана „ Улично осветяване ” ЕАД – гр. София. Тя завоюва извършената от Община Плевен социална поръчка на стойност 5 197 908 лв. без Данък добавена стойност, срокът за осъществяване на дейностите е 240 календарни дни.
Работи се по едно и също време на три места в града – в централна градска част, в жк „ Дружба ” и в жк „ Сторгозия ”, където подмяната на осветителни тела стартира на едноименния бул. /от изхода за София/ и на ул. „ Цар Самуил ”. Ще се работи единствено през светлата част на денонощието, без да се прекъсва електрозахранването.
 Община Плевен е в подготвеност да даде временнния подслон за кучета на Неправителствени организации Община Плевен е в подготвеност да даде временнния подслон за кучета на Неправителствени организации
Община Плевен има подготвеност да даде осъществяваната от краткотрайния подслон за бездомни кучета активност по залавянето, кастрацията и обезп...
Във връзка с осъществяването на плана се вкарва и режим на краткотрайна организация на придвижване по уличната мрежа на град Плевен, като по време на строително-монтажните работи придвижването на пътни транспортни средства по уличната мрежа ще е лимитирано в част от платното за придвижване /едната пътна лента/, без да бъде спирано. Пешеходното придвижване в секторите по трасето, което се ремонтира, ще бъде лимитирано.
С цялостния текст на заповедта може да се запознаете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР