Деян Ангелов от Народния театър гълта една след друга книгите

...
Деян Ангелов от Народния театър гълта една след друга книгите
Коментари Харесай

Хорхе Букай спасява Деян Ангелов от стреса

Деян Ангелов от Народния спектакъл гълта една след друга книгите на Хорхе Букай – писателят психотерапевт, който пропагандира всичко положително под слънцето и учи по какъв начин сами да се оправяме със личната си полуда и с тази на света. Актьорът, който е близнак на Дарин Ангелов, е затворен у дома поради Ковид 19 и бори напрежението с литература, похвали се самият той по Би Ти Ви.  С ковид е и жена му Петя, а синовите им Ален и Диман за благополучие са изцяло здрави, само че цялото семейство е под карантина.

" Обоняние и усет нямам. Вчера сложихме да варим картофи и моркови, седнахме да гледаме телевизия и ги забравихме. По едно време се усетих. Отивам в кухнята, а тя тенджерата загоряла, картофите - черни... Без обянание не разбрахме какво се случва ", описа още Деян Ангелов в " Преди обед ".

Момченцата пък напряко пощурели от досада - разглобили прахосмукачката и си създали спонтанен бобслей. " Рушат цялата къща. Ще пробият дупки в пода, само че значимото е, че са здрави и са добре. Тривиално е, само че книгите на Хорхе Букай доста ми харесват ", добави Деян, който непрекъснато бил по отношение на персоналната си лекарка доктор Петкова. „ Интересното е, че ние с Петя спазвахме всички ограничения - маски, ръкавици, дезинфектанти на всички места и все пак - вирусът не сортира... Много наши другари, които не спазат ограниченията, пък още не са го хванали ", твърди артистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР