Деца лягат върху пешеходните пътеки и изправят косите на шофьорите

...
Деца лягат върху пешеходните пътеки и изправят косите на шофьорите
Коментари Харесай

Лудост! Деца лягат на пътя заради игра

Деца лягат върху пешеходните пътеки и изправят косите на водачите в Горна Оряховица и Лясковец, сигнализират поданици в обществените мрежи, написа " Монитор ".

„ 12-13-годишни деца легнаха на пешеходната пътека за кв. Пролет, след парка. Предполагам е отново някакво Тик - Ток предизвикателство.

Днес (сряда б.р.) в 19:20 ч прекосих с колата си тази пешеходна пътека и две момиченца легнаха на пътеката, а след мен имаше кола на към 40-50 метра. Отправям зов към всички родители,поговорете с децата си за заплахата от тези безумни провокации ”.пише Ирина Донева.

Според самите младежи предизвикването, което набира скорост в мрежата, имало за цел да ревизира съобразителността и бързите реакции на водачите, дали те ще съумеят да набият спирачките и да спрат в точния момент пред тях, без да ги прегазят.

Това е следващото безумно предизвикателство в интернет след рисковите селфита върху влакове, електрическите стълбове и на ръба на пропасти

Подобно безумно държание беше засечено наскоро с младежи, които играят на съветска рулетка с живота си и в Свищов.

Там също в тъмната част на денонощието младежите лягат върху пешеходните пътеки и остават там даже при приближаването на колите, макар предизвестията с клаксони на водачите. А с цел да бъде „ подвигът ” им увековечен в обществените мрежи, младежите вършат селфи с мобилните телефони

Това не е единствената рискова мода, която потегля от обществените мрежи. Само преди седмица 6-годишно момиченце от Бургас беше оперирано по неотложност в „ Пирогов “, откакто „ на смешка “ погълнало магнитни топчета поради предизвикателство в обществената мрежа TikTok. Нейният случай не е единствен, сигнализират медиците.

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР