Детето е заченато в началото на годината в Париж, лицето

...
Детето е заченато в началото на годината в Париж, лицето
Коментари Харесай

Лена Бориславова е бременна

Детето е заченато при започване на годината в Париж, лицето на „ Продължаваме промяната ” прикрива корема с необятни палта

Лена Бориславова чака дете! Това е повода едно от най-разпознаваемите лица на „ Продължаваме промяната ” и представител на някогашния министър председател Кирил Петков изненадващо да се откаже от депутатското си място в 49-ия парламент, заяви „ Уикенд ”, като се базира на информация от нейни съпартийци.

Според наш брилянтен източник, Лена е в четвъртия месец на бременността си. Баща на бъдещото бебе е съпартиеца й Мирослав Иванов. Двамата се сгодиха предходната година, в разгара на бурния скандал с пикантното видео, направено в кооперация в центъра на София.

Тогава бе тиражиран изработен година по-рано от охранителна камера клип, в който се вижда Лена Бориславова да влиза в апартамент на столичната улица „ Гладстон ” в компанията на Кирил Петков. Това породи слуха, че Лена има интимни връзки с началника си, който по това време бе министър на стопанската система в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев. И Бориславова, и Кирил Петков изрично отхвърлят, макар че не оспорват достоверността на клипа. Заформи се и полемика дали Петков й бърка под полата, или просто се е подпрял на парапета, както се оправда той.

Реклама

Малко по-късно стана ясно, че красивата юристка в действителност е сгодена за съпартиеца си Мирослав Иванов, който бе зам.-председател на Народното събрание. Лена даже сподели годежния си пръстен, даден й от Миро, на напористи кореспонденти, които я разпитваха какви тъкмо са взаимоотношенията й с тогавашния министър-председател.

Сега Бориславова е бременна от годеника си, като съгласно източници на „ Уикенд ” тя е заченала при започване на годината, по време на тяхно сантиментално пътешестване в Париж. Лена обаче е избрала да резервира в загадка радостната новина. Че е бременна, си пролича по време на предизборната акция на „ Продължаваме промяната ”. Красавицата, която е извънредно слаба и грациозна, качи няколко кг, изключително в ханша и краката. Тя непрестанно ходеше в нетипични за нея по-широки облекла в опит да скрие забременяването си. Дори на формалния избирателен клип на Политическа партия, сниман при започване на март, Лена е с дълго палто, което прикрива наедряващия стомах.

 Лена крие коремчето си под необятно палто.

„ Уикенд ” получи удостоверение още в средата на месец март от няколко източника, че Бориславова чака дете, само че по категорично гледище на нейни близки тогава не тиражирахме вестта. Сега към този момент това не е загадка за много хора в партията. За да изкара спокойна бременност, Лена е предпочела да не влиза в състава на това Народно заседание, където ще е непрестанно под фокуса на медиите. Тя се отхвърли от депутатското място в новоизбрания парламент с претекста, че й се постанова да работи за акцията за локалните избори на „ Промяната ”. Вместо нея, влиза Петър Петров от листите на Политическа партия в 24-и МИР в София.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР