Детето е оцеляло, защото се борило. През цялото време то

...
Детето е оцеляло, защото се борило. През цялото време то
Коментари Харесай

Спасителите: Сашко е героят, парите не ни интересуват ВИДЕО

„ Детето е оживяло, тъй като се борило. През цялото време то е било в планината. Мястото, където го открихме, е надълбоко дере. Детето е било в безпомощно положение, борило се е. По външния му тип си проличава, че се е движело - замърсен, отпаднал, гладен. Дадохме му вода и го сгряхме. Планината може да е майка и мащеха, в тази ситуация е била майка ”, сподели Милко, един от спасителите на Сашко.

Вижте видео с героите

„ Респект към детето! Оцеляло е единствено, ние единствено му помогнахме да се прибере. Той е войник! ”, добави още спасителят, член на локалния клуб по делтапланерицъм. Първото, което детето споделило, е да изиска вода.

Човекът, който първи е видял Александър, е Веско. За този момент сподели: „ Не можах да допускам. Пет секунди стоях и го гледах. В момента, в който видях, че си пое въздух и мръдна, извиках едно момче до мен, с цел да го завием и затоплим ”, показа мъжът, също локален, член на локалния планинарски клуб.  

Двамата герои бяха безапелационни, че от първия ден са на терен да търсят Сашко и изобщо не се интересуват от премията от 100 000 лв.. " Ако ни ги дадат, ще ви ги раздадем на вас, медиите ", пошегуваха се те.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР