Деси Слава направи такова взривяващо признание, че успя за нула

...
Деси Слава направи такова взривяващо признание, че успя за нула
Коментари Харесай

Деси Слава: Някои неща в поп фолка ме отвращаваха

Деси Слава направи такова взривяващо самопризнание, че съумя за нула време да накара почитателите на поп фолк жанра да откачат. Да си отпусне по този начин душата я накара щерката на колежката ѝ Глория - Симона Загорова в кулинарната ѝ графа.

Докато готвеше, поп фолк дивата разкри, че в действителност поп фолк напълно не е огромната ѝ обич. Нещо повече - до един избран миг даже не е знаела, че съществува, тъй като е имала очи единствено за фолклора, написа Шоу Блиц.

" Плакала съм, когато трябваше да пея поп фолк ", призна Деси, а обяснението ѝ е задоволително красноречиво - " В началото поп фолка беше много… " Радка, дребната пиратка ", " единствено да те гепна… " – по-нецензурни неща. Тези неща ме отвращаваха, само че се подхлъзнах на към 16. Бях млада, прочувствена... ", показа още тя.

Думите на Деси Слава, която е израснала с фолклорна музика, сигурно ще жегнат доста от почитателите ѝ, само че, както наподобява, тя избира да е откровена, в сравнение с лицемерна по този въпрос.

Любопитен факт е, че дребният ѝ 4-годишен наследник, я гледа по малкия екран от напълно дребен, само че не обича да я слуша по какъв начин пее. " Казвах си, че на това дете или му е стъпил слон на ушите и ненавижда музиката, или е толкоз добър, че си вика: Тая какво си мисли, че може да пее ", пошегува се изпълнителката на " Бели нощи ", която е майка на две деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР