Деси Банова-Плевнелиева опроверга новината от първата страница на голям жълт

...
Деси Банова-Плевнелиева опроверга новината от първата страница на голям жълт
Коментари Харесай

Деси Банова потресена от новината за развода ѝ с Плевнелиев

Деси Банова-Плевнелиева опроверга " новината " от първата страница на огромен жълт седмичник, че се развежда със брачна половинка си Росен Плевнелиев, президент на България от 2012 до 2017 година

" Потресена съм от тази " вест ". Ние сме дружно, отглеждаме си децата дружно, обичаме се, поддържаме се и няма и капка истина в това, което настояват. За следващ път считаме да потърсим правата си за тази лъжа. Ще заведем дело за клюка и за нанесени морални вреди. Ние водим няколко каузи против няколко издания и досега сме завоюва всичките, за което благодаря на юриста ни Жоро Игнатов. Решени сме да стигнем до дъно в тази борба. Имаше и правилни медии, които след излизането на правосъдното решение преведоха желаните суми за компенсации. Всички тези пари ние ще дарим за щедрост. Но се оказва, че най-големите жълти таблоиди са като пирамиди и не могат да бъдат допрени финансово ", споделя тя.

" Измислена е невероятна скица за това. Заради това сме решили да сезираме и прокуратурата, и Икономическа полиция, и министъра на културата, с цел да се обясни кои са действителните притежатели на тези издания. Оказва се, че те се трансферират на разнообразни компании, с цел да не може по никакъв метод да се стигне до тях. Тези издания бяха единствените, които не апелираха решението на съда. Още на първа инстанция ги осъдихме за цялостния размер на сумата за обезщетение - беше ясно, че са написали клюки и неистини. Не апелираха, тъй като знаят, че не могат да бъдат наранени. Този път сме решени да стигнем до дъно - да ги обявим в неплатежоспособност. Започваме такова дело, което най-вероятно ще е изненада за притежателите на тези медии. "

Това показа брачната половинка на някогашния президент Десислава. " Не знам от кое място си измислят хората такива сензации. Сигурно, с цел да се продават “, добави някогашната синоптичка. Росен Плевнелиев и Деси Банова подписаха брак през юни предходната година, а синът им се роди на 1 октомври 2018 година и неотдавна стана на две годинки. За рождения ден на дребния, Росен и Деси били дружно, допълват близки до семейство. Голямата фамилия на Плевнелиев живее в първокласна къща в „ Резиденшъл парк “ - комплекс издигнат от строителната компания на някогашния държавен глава. Синоптичката в никакъв случай не е имала спор с децата от първия брак на брачна половинка си и даже е споделила това в медиите. За Росен Плевнелиев това е трети брак. Преди него той е развеждан два пъти, а втората си жена Юлияна има синове Асен и Павел. Деси има щерка Йоана от предприемача Ивайло. Общото им дете с Росен се споделя Йоан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР