Десетокласник от бургаска елитна гимназия направи на пух и прах

...
Десетокласник от бургаска елитна гимназия направи на пух и прах
Коментари Харесай

Десетокласник разби с клип образователната система

Десетокласник от бургаска елитна гимназия направи на пух и прахуляк действителното образование в междинните учебни заведения. 16-годишният Добромир е възпитаник, който по едно и също време стряска, само че в това време от името на младежите разкрива цялостния парадокс в техните очи от всекидневието в учебно заведение, написа "БургасИнфо ".

„ Знам, всички обичаме даскалото. Няма по какъв начин да не обичаш да се потиш по 20 минути в рейса всеки ден, да висиш затворен в една и съща постройка 12 години. За похлупак на всичко - да правиш нещо, което не ти доставя даже и най -малкото наслаждение. Само и единствено да успееш като пораснеш. Клипът не е срещу даскало, а срещу образователата система и нещата, които научаваме от нея “, споделя в увода Добромир. За декор той е избрал играта „ Fortnite”, която измежду младежите е измежду най-популярните сега. Напълно в крайник освен с модата, а и във времето.

Във време, когато сме привикнали на непрекъсната експанзия, сходен разбор за чистия учебен развой от страна на възпитаник, е необичайност.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР