Десетки служители на строителната фирма Артекс” се събраха пред Министерството

...
Десетки служители на строителната фирма Артекс” се събраха пред Министерството
Коментари Харесай

Служители от ,,Артекс” окупираха регионалното министерство

Десетки чиновници на строителната компания " Артекс” се събраха пред Министерството на районното развиване и благоустройство. Те упорстват постройката " Златен век”, в центъра на София, да бъде довършена.

Повод за недоволството е настояването, на кмета на регион “Лозенец” Константин Павлов, градежът да бъде отстранен. В писмо до началника на Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК) арх. Иван Несторов кметът се аргументира със изгубилото правно деяние позволение за градеж на 120-метровия небостъргач, което съгласно него е било в действие до ноември 2017 година

В знак на митинг от " Артекс " обявиха, че събират подписка, която ще бъде връчена на президента.

“Причинява ни се безспорен произвол от страна на институциите. Вече две години ни нападат, а ние имаме всички документи с цел да продължим да строим. Към момента постройката е незавършена и поради някои хора, които си натрупат политически дивиденти, градежът е спрян. Не устояваме повече, съобщи представител на компанията ".

Припомняме ви, че в средата на май Върховния администартивен съд излязлезе с окончателното решение градежът да продължи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР