Ето какво трябва да знаете Ритуалите по време на пълнолуние

...
Ето какво трябва да знаете Ритуалите по време на пълнолуние
Коментари Харесай

Ягодово пълнолуние 22 юни 2024 г.: Три ритуала за развитие

Ето какво би трябвало да знаете

Ритуалите по време на пълнолуние са значими, тъй като оказват помощ да се настроите към силата на луната, оказват помощ за филтриране на негативността и ускоряват интуицията и духовното развиване. Ягодовото пълнолуние на 22 юни 2024 година е мощен интервал за осъществяване на езотерични ритуали, ориентирани към развиване и духовно израстване. Ето три ритуала, които можете да изпълнявате по време на ягодовото пълнолуние:

Ягодово пълнолуние на 22 юни 2024 година: обред за филтриране и освобождение от негативност
Цел: Отървете се от отрицателната сила, старите привички и прочувствените блокове.

Ритуал:
Изберете безшумно място, където никой няма да ви безпокои. Запалете свещ и ароматни пръчици или използвайте билки като култивиран чай или лавандула.
Седнете в комфортна позиция и затворете очи. Поемете няколко дълбоки вдишвания и издишвания, с цел да се отпуснете.
Представете си, че ви заобикаля бяла светлина, която ви почиства от отрицателна сила. Представете си по какъв начин всички отрицателни страсти и остарели привички напущат тялото ви.
Напишете на хартия всичко, от което желаете да се отървете (страхове, подозрения, неприятни навици). Изгорете тази хартия в пламъка на свещ, като си представяте по какъв начин негативността се трансформира в позитивна сила.
Благодарете на Вселената за помощта и изхвърлете останалата пепел напразно или я заровете в земята.
Ягодово пълнолуние на 22 юни 2024 година: обред за привличане на обилие и разцвет
Цел: Привлечете благосъстояние, разцвет и триумф в живота си.

Ритуал:
Пригответе зелена или златиста свещ, дребна чаша вода, няколко монети и дафинов лист.
Седнете на безшумно място, запалете свещ и се концентрирайте върху дишането си. Представете си себе си в поток от обилие и разцвет.
Представете си златна светлина, която се върти към вас, привличайки благосъстояние и триумф. Представете си, че всичките ви фантазии и цели към този момент са се сбъднали.
Вземете дафинов лист и напишете желанието си върху него (например „ разцвет “, „ разцвет “). Поставете писмото, монетите и чашата вода пред свещта. Кажете утвърждения, да вземем за пример: „ Отворен съм за обилие и разцвет. Желанията ми се сбъдват. “
Благодарете на Вселената и духнете свещта. Оставете монетите и писмото за една нощ, а на идващия ден ги поставете в портфейла си или на особено място, с цел да привлечете благосъстояние.
Ягодово пълнолуние на 22 юни 2024 година: обред за подсилване на интуицията и себепознанието
Цел: Развиване на интуицията и задълбочаване на самопознанието.

Ритуал:
Изберете безшумно място, запалете синя или лилава свещ и пригответе кристал (например аметист).
Седнете комфортно с кристала в ръката си. Съсредоточете се върху дишането си и си представете по какъв начин лилавата светлина навлиза в тялото ви, активирайки третото ви око (интуицията).
Представете си, че вътрешното ви зрение се отваря и стартирате да виждате отговорите на вашите въпроси. Вслушвайте се във вътрешните си чувства и облици.
Заявете своя въпрос или желание и поискайте насоки. Дръжте кристала и кажете: „ Отворен съм за интуитивно упътване. Нека вътрешният ми глас ме води. “
Благодаря за получените отговори. Оставете кристала до леглото или под възглавницата си, с цел да продължи да работи, до момента в който спите.

Тези ритуали ще ви оказват помощ да употребявате силата на ягодата пълноценно за филтриране, привличане на обилие и развиване на интуицията. Не забравяйте, че главното е вашето желание и религия в позитивните промени.
Астрологията, тарологията, нумерологията, гадаенето, гадаенето, предсказанието, екстрасенсите не са науки и прогнозите не постоянно се сбъдват на 100%. Информацията постоянно е от занимателен темперамент, тъй че не би трябвало да се приема на съществено, а единствено като възможност от събития, които всеки човек може да стане основател, в случай че има силата на духа и вдъхновението да промени живота си към по-добро.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР