Бившият президент Тръмп обеща да премахне данъците върху бакшишите“ за

...
Бившият президент Тръмп обеща да премахне данъците върху бакшишите“ за
Коментари Харесай

Обещанието на Тръмп да „премахне данъците върху бакшишите“ бележи „за първи път“ Републиканската партия се фокусира върху малцинствените квартали

Бившият президент Тръмп даде обещание да „ отстрани налозите върху бакшишите “ за служащите в бранша на услугите на две обособени събития говорейки пред общността на Детройт в събота. 

„ Бившият президент Тръмп организира акция в тези квартали на малцинствата и тези квартали на междинната класа… Това е първият път, когато виждате републиканец в действителност, в действителност да се свива и да се концентрира върху тези общности “, сподели водещият на Fox News. 

„ Ще отстрани налозите върху бакшишите за служащите в заведенията за хранене и хотелиерството и всеки различен, който разчита на бакшишите, няма повече налози върху бакшишите “, сподели любимецът на Републиканската партия, повтаряйки обещанието, което даде на своя 78-ми рожден ден предишния петък във Флорида. 

Кандидатът за президент на Републиканската партия, някогашният президент Доналд Тръмп, приказва на предизборно събитие в черква 180, събота, 15 юни 2024 година, в Детройт, до момента в който Иташа Дотсън и Карлос Чембърс слушат. (AP...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР