Депутатката от Държавната дума на Русия Наталия Поклонская потвърди за

...
Депутатката от Държавната дума на Русия Наталия Поклонская потвърди за
Коментари Харесай

Хубавата експрокурорка на Крим пак се разведе СНИМКИ

Депутатката от Държавната дума на Русия Наталия Поклонская удостовери за развода със брачна половинка си.

"Убедена съм, че измененията в персоналния ми живот няма да се отразят на благополучието на другите хора и на страната като цяло. Ето за какво няма да разясня тази вест, предоставяйки опцията на някогашния ми мъж ", написа тя в мрежата.



Миналата седмица 39-годишната Поклонская заяви, че в персоналния й живот са настъпили радикални промени, "за които никой не знае " и които има намерение да резервира в загадка към този момент.



В понеделник (02.09.) брачният партньор на депутатката Иван Соловьов съобщи от своя страна за раздялата с Поклонская. Той разяснява, че това се дължи на лидерските качества и на двамата съпрузи - "експлозивна примес, която мъчно би могла в миналото да се уталожи ".

„ За страдание, безмилостните действителности под формата на прагматизъм, рационалност, кариеризъм, артистичност, както и готовността с лекост да предадеш всичко, най-много самия себе си, излизат на напред във времето както в политическия, по този начин и в фамилния живот “, акцентира 48-годишният Соловьов.



Припомняме, че през август 2018 година стана известно, че Поклонская се е омъжила за Иван Соловьов, който тогава работеше като началник на службата на омбудсмана по правата на индивида. Поклонска осъществя редица филантропични планове със брачна половинка си, а също по този начин те написаха автобиографична книга.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР