Депутатите от регионалната комисия в парламента отхвърлиха президентското вето и

...
Депутатите от регионалната комисия в парламента отхвърлиха президентското вето и
Коментари Харесай

Регионалната комисия отхвърли ветото върху закона за Черноморското крайбрежие


Депутатите от районната комисия в Народното събрание отхвърлиха президентското несъгласие и още веднъж поддържаха оспорените от президента два параграфа от Закона за Черноморското крайбрежие. Промените бяха признати наново с гласовете на 13 народни представители, а депутатите на Българска социалистическа партия бяха единствените, които поддържаха президентското несъгласие и приканиха за необятен публичен спор по тематиката.

Според Румен Радев режимът за „ диво къмпингуване “, въведен с последните промени в закона, става по-рестриктивен и с ограничавания спрямо досегашния ред.

„ За следващ път станахме очевидци на това, че от районната комисия безспирно се лее агитация, а не се вземат решение проблеми. Искат да се доверим на една страна, където има противоречие в кадастъра и 5-годишно забавяне на две министерства да внесат променени на кадастралните карти. Искат да се доверим на четири ведомства и държавни чиновници, които ще вършат разпоредба без да са виждали кемпер и каравана “, съобщи Мирослава Петрова от обединена група „ Бетономорие “.

че митингите ще продължат, а идващият е плануван за четвъртък вечерта пред Народното събрание.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР