Депутатите от Партийния дом ще изслушат министъра на вътрешните работи

...
Депутатите от Партийния дом ще изслушат министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

Депутатите ще изслушат МВР, ДАНС и ЦИК в Партийния дом

Депутатите от Партийния дом ще изслушат министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, ръководителя на Централната изборна комисия (ЦИК) Камелия Нейкова и ръководителя на ДАНС Пламен Тончев. Точката ще бъде прегледана и включена в понеделник, 25 септември, след парламентарния надзор, който ще бъде от 12 ч. на обяд и ще е три часа.

Това заяви ръководителят на 49-то Народно заседание Росен Желязков от трибуната на Партийния дом.

Предложението бе направено от парламентарната група на " Възраждане " и утвърдено на председателски съвет .

Освен това бе направено предложение от парламентарната група на Българска социалистическа партия за България в дневния ред на днешното съвещание на Народното събрание да бъде включена спомагателна точка. Тя е обвързвана със основаването на Временна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към сигурността на машинното гласоподаване. Борислав Гуцанов се надява депутатите да поддържат основаването на такава комисия, с цел да се види, че е имало операция на последните избори. Целта, по думите му, е идващите избори да бъдат извършени почтено и честно.

Десислава Атанасова бе безапелационна, че парламентарната група на ГЕРБ/СДС ще поддържа краткотрайна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към машинното гласоподаване.

В последна сметка народните представители взеха решение да основат такава комисия, която ще бъде точка трета в утрешния пленарен ден.

Третото предложение, което бе направено при започване на пленарния ден бе още веднъж дело на " Възраждане ". Формацията на Костадин Костадинов желае чуване на министър-председателя акад. Николай Денков и министъра на защитата проф. Тодор Тагарев като точка първа за четвъртък за положението на техническото и положението на материално-битово положение на армията. Депутатите не одобриха да има такова чуване в утрешния пленарен ден.
 Нинова вика земеделският министър да каже за вредата от украинското зърно
Нинова вика земеделският министър да каже за вредата от украинското зърно

Повод за терзанието й проектът на законодателния орган да падне възбраната за вноса на украинско зърно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР