Депутатите на Слави Трифонов започнаха сериозно да се объркват какво

...
Депутатите на Слави Трифонов започнаха сериозно да се объркват какво
Коментари Харесай

„Има такъв народ” се оплете какво иска за гласуването по пощата

Депутатите на Слави Трифонов започнаха съществено да се объркват какво желаят да създадат с Изборния кодекс. Показателни в това отношение са лупингите, които направиха във връзка с гласуването по пощата – едно от нововъведенията, за които интензивно се говореше преди отминалите избори на 4 април като опция да се улесни гласуването на българите в чужбина.

В на „ ИТН ” е планувано такова да се провежда за идващите парламентарни избори – само че единствено, в случай че е допустимо. Между първо и второ четене ръководителят на Народното събрание Ива Митева, шефът на партийната парламентарна група Тошко Йорданов и депутатът Виктория Василева са създали – първото гласоподаване по пощата да се организира на президентските избори през 2021 година и да бъде пробно, т.е., резултатите от него да не се регистрират при определянето на резултатите от вота.

Във вторник обаче, евентуално стреснати от информациите по тематиката, които започнаха да се появяват по тематиката, желаната от тях смяна. Така остава първичното предложение – гласоподаване по пощата да се организира, в случай че има такава опция.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР