Депутатите коментираха предстоящия вот на недоверие към правителството навлизане в

...
Депутатите коментираха предстоящия вот на недоверие към правителството навлизане в
Коментари Харесай

Депутатите навлизане в НС: Продължават словесните престрелки

Депутатите разясниха идния избор на съмнение към държавното управление нахлуване в постройката на Народното събрание, където през днешния ден на изключително съвещание ще разискват политиката на държавното управление и вота на съмнение, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Гюров: Мотивите за вота са обикновени

Новата коалиция сред Движение за права и свободи, ГЕРБ и Възраждане би трябвало да обезпечи гласовете за вота на съмнение против кабинета Петков. Това съобщи ръководителят на ПГ на Продължаваме промяната Андрей Гюров. Според Гюров “нервността, с която приказват през последните дни демонстрира, че не са сигурни дали я имат ”. “Мотивите за вота са безусловно обикновени ”, счита Гюров.

Карадайъ: Не знам за какво хора, които неправилно потеглиха да сформират коалиция, търсят по какъв начин да упрекват опозицията

Честит празник, прекрасен ден за българската народна власт, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. " Нормален политически ход при този политически резултат. Вотът на съмнение е законна форма в демокрацията. Не знам за какво хора, които неправилно потеглиха да сформират коалиция и когато са си изгубили болшинството, търсят по какъв начин да упрекват опозицията ", сподели Карадайъ. " Ако предходна година Политическа партия потеглиха с огромната неистина, която не се разбра на момента, в този момент Политическа партия се трансформира в цялостен неуспех, на път е да стане е цялостен срам ", добави още той.

Свиленски: Правителството съумява в тази тежка рецесия да овладява обстановката

Правителството съумява в тази тежка рецесия да овладява обстановката. Мисля, че държавното управление го демонстрира. Това съобщи на влизане в Народното събрание депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски. Какво идва по-късно държавно управление, това е по-важно, попита Свиленски. По думите му има народни представители от опозицията, които биха подкрепили държавното управление, постъпвайки съзнателно.

Митева: Ще гласоподавам „ за “ вота на съмнение, само че съм срещу избори

Аз ще гласоподавам „ за “ вота на съмнение, тъй като считам, че всички би трябвало да се научим да водим разговор. И когато приказваме за разговор, битка с корупцията и морал, би трябвало в действителност да ги демонстрираме “, сподели нахлуване в Народното събрание Ива Митева от „ ИТН “. „ Надявам се след този избор всички да сме си научили урока. Категорично съм срещу избори, тъй като считам, че те ще основат повече проблеми, в сравнение с ще решат такива “, сподели Митева. Тя счита, че нито един парламент оттук насетне няма да има подобен капацитет. „ Разделението ще става все по-голямо, а изборната интензивност – все по-ниска. Затова към този момент би трябвало да покажем в действителност държавническо мислене и здравомислие да се оправим с компликациите “, на мнение е Ива Митева.

Христо Иванов: Нашата групировка не се опасява от избори

Нашата групировка не се опасява от избори, само че ползите на страната не са за това да има турбуленции и избори. Мотивите за вота, несъмнено има и годни финансови терзания, само че тях би трябвало да обсъдим умерено в бюджетната процедура, а не да хвърляме страната в политическа рецесия. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

По думите му изгода от този избор имат хората, които желаят да основат застоялост и безпорядък. Далеч сме от това да можем да стабилизираме бързо и елементарно ръководството, а би трябвало да го създадем, предвид на значимите неща, които би трябвало да се свършат в идващите 6 месеца, разяснява Христо Иванов.

Василев: От съвестта на шест индивида зависи вотът на съмнение да не успее

От съвестта на шест индивида зависи вотът на съмнение да не успее. Това разяснява вицепремиерът и финансов министър Асен Василев. Той уточни, че сюжетите за състава държавното управление ще бъдат коментирани, откакто мине вотът. След това имало време за реакция.

Тошко Йорданов: Премиерът написа SMS-и и се обажда на наши депутати да ги тормози

Имам броя SMS-и, които написа министър председателят на наши депутати. Да не приказваме за телефонните позвънявания, сподели Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. Сменят тактиката, почнал е и през други телефони да ги тормози. Какво да ви кажа - жалка работа, добави Йорданов.

Кирилова: Гюров мъчно счита, живеем по-зле

Разчитам всички българи да се вгледат по какъв начин живеят през последната една година. Ако живеят по-зле и считат, че стопанската система на страната в действителност е в по-лошо положение, не е належащо да аргументираме вота на съмнение против кабинета Петков. Това съобщи Росица Кирилова, народен представител от ГЕРБ и заместник-председател на Народно събрание. “Вотът е необорим от обстоятелствата и събитията, които ни обкръжават ”, сподели Кирилова. На въпрос на БГНЕС, че Андрей Гюров тези претекстове са обикновени, Росица Кирилова отговори: “Възможно за него да е обикновено. Явно не вижда по какъв начин живеят хората, те живеят по-зле. Проваляме се. Имаме един финансов самозванец, който съумя да убеди България, че ще щракне с пръсти и тя ще стане по-добре. Продължаваме да имаме вяра, ще сърбаме попарата на тези резултати. Трябва да има смяна ”.

Цонев: Кабинетът " Петков " е безочлив и незапознат

Аргументите за вота са в джоба на българина- цените на бензиностанциите, цените в супермаркетите, обстановката с дълга. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. Продължаването на ръководството на кабинета Петков в тази обстановка ще бъде една мъка на парламентаризма и на страна въобще, акцентира Цонев. Според него държавното управление е застрашено от рецесията и националното неодобрение. “Съвсем видно е, че хората не желаят това държавно управление. Съвсем видни са неуспехите му. Съвсем видно е, че страната затъва от рецесия в рецесия. Това е първият случай в историята ни, когато има цялостен консенсус по тези въпроси в обществото, като се изключи една дребна група ”, сподели депутатът от Движение за права и свободи и добави: Това държавно управление продължава да разрушава българската държавност, напряко я посрами. “На върха на нашата рецензия е изключителната безочливост, която съчетана с непросветеност и надменност направи това, за което говорех ”, акцентира Йордан Цонев.

Румен Гечев: Няма стопански причини за събаряне на държавното управление

Имаме доста работа, с вотове на съмнение няма да стане. Това разяснява депутатът Румен Гечев на влизане в Народното събрание тази заран. " Нямат стопански причини да смъкват държавното управление, не сме изпратени тук да си играем на вотове на съмнение ", сподели Гечев. По думите му опозицията има единствено политически претекстове да желае оставката на кабинета Петков.

Аталай: Не можем да подкрепим министър-председател, който не се преценява с изрече си

Депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай разяснява идните диспути по вота на съмнение и позицията на парламентарната група. По думите му Движението за права и свободи не може да поддържа министър-председател, който не се преценява с изрече и изразите си. „ Да подканиш всички да се вдигнат против Движение за права и свободи, насочвайки националистическия избор, да се обърнеш към „ Възраждане ” с думите „ Вие носите българското знаме… ”, сякаш ние носим някакво друго знаме, „ …а гласувате с Движение за права и свободи ” – това са толкоз неприемливи неща ”, сподели Аталай на влизане в постройката на Народно събрание. Народният представител разгласи, че всичките претекстове, които ще изложат през днешния ден от трибуната на Народното събрание, са казвани и преди от парламентарната група на Движение за права и свободи. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР