Депутати от Националния фронт за спасение на България са сезирали

...
Депутати от Националния фронт за спасение на България са сезирали
Коментари Харесай

НФСБ сезира главния прокурор за имуществото на Ангелкова

Депутати от Националния фронт за избавление на България са сезирали прокуратурата поради парцелите на министъра на туризма Николина Ангелкова. Това заяви ръководителят на антикорупционната комисия към Народното събрание Борис Ячев.

"Прокуратурата би трябвало да ревизира дали всички данни в декларацията на Ангелкова са правилни и дали има разминаване сред оповестеното пред данъчните и действителните парцели на министъра ", посочи Ячев.

Лидерът на партията Валери Симеонов разгласи, че изнесената от него информация за жилището на министъра на туризма Николина Ангелкова в „ Овча купел” не е плод на персонална офанзива. А на журналистически въпрос отговори: "Няма ли да ме питате за „ Драгалевци”?”.

„ Казах на медиите за едни обстоятелства, те си направиха следствие и стигнаха до други обстоятелства, които съгласно мен са много обезпокоителни. Заминаха си хора, които бяха купили на недодялан градеж за по 800 евро на кв. м., а в тази ситуация става дума за покупка на 220 евро на кв. м. в годината на най-високи цени на недвижимите парцели – 2008 година Така че министър-председателят да вземе своето решение дали да изиска оставка или да я причисли към групата на любимките си “, разяснява Симеонов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР