Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров (Ицо Хазарта) публикува дълъг

...
Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров (Ицо Хазарта) публикува дълъг
Коментари Харесай

След отчета на Ицо Хазарта: За шест месеца разбра, че може да работи като НПО

Депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров (Ицо Хазарта) разгласява дълъг пост във " Facebook ", в който регистрира какво е направил в последната половин година, откогато е национален представител- " пред тези, които дадоха гласа си за мен, както и пред всички останали ". След тези думи обаче следва пояснение, в което няма и дума за парламентарна активност. " През последната половин година моята активност се състои в това да оказвам помощ за образованието на изоставени деца ", споделя Петров. Той твърди, че подарява цялата си депутатска заплата до последната стотинка за образованието на деца от центровете за настаняване от фамилен вид. Това от своя страна провокира и редица мнения във Facebook.

Ето и част от тях:

Стела Николова

Харесвам Ицо Хазарта и неговото творчество, само че считам, че работата на депутата не е да подарява заплатата си, а да работи по този начин, че никой в страната да няма потребност народен представител да му подарява своята заплата.

Владимир Огнянов

Ицо с гръбнак на медуза бил дарил всичките си приходи като депутат - към 40 000 лв., за деца от обществени домове. Голямо пъшкане и доста бравото ще чуем и прочетем по този мотив.

Едва през днешния ден разбирам, че тези, за които сме дали своят вот да бъдат наши представители в Народното събрание, имат за съществена задача да подаряват заплатите си. Защо не го е правил преди този момент не знам, очевидно за 6 месеца е схванал, че това работи - преразпределител на бюджетни средства.

Ако обществената политика му е толкоз близка, можеше да работи за политики, които да създадат, тъй че да няма потребност от дарителство. Ако съгласно него да си донор е главната част от това да си логичен народен представител, то единствено за информация - Делян Славчев Пеевски, в персонално качество, е един от най-големите донори в Р България. Политическа партия ГЕРБ е една от партиите, която е разходила най-голяма част от дотацията си за благотвор
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР