От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваНа 15 август 2023

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня КолтуклиеваНа 15 август 2023
Коментари Харесай

Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за европейските ценности използва държавата за лична употреба

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

На 15 август 2023 година стана ясно, че петима политици от парламентарно показани партии са охранявани от НСО. По информация на Българска национална телевизия, това се е наложило “поради закани от непознати служби, свързани с Руската федерация ”.

Междуведомствената комисия, в която влизат основният секретар на Министерство на вътрешните работи, ръководителят на ДАНС и началникът на НСО е взела решение за защитата на застрашените народни представители.

Ген.Атанас Атанасов удостовери пред мене, че е с защита. В Народното събрание открих, че го следва телохранител, дори ги снимах по какъв начин влизат в асансьора. Другите двама охранявани са Кирил Петков и Христо Иванов. Лидерът на “Да, България ” самичък си кара прашната КИА, както съм виждала на паркинга на парламента; съпредседателят на “Продължаваме смяната ” постоянно е с охранител, а пък патрулка на Столична дирекция на вътрешните работи непрекъснато пази дома му на ул. ”Шишман ”, дори, когато той е в чужбина. Колко официално е това си проличава по два обстоятелството: постройката, в която живеят някогашният министър председател и Линда, е с вход откъм две улици - на другата няма защита. Когато аз отидох да звъня на домофона на Кирил, в случай че не бях се показала коя съм, той беше тръгнал да ми отваря да вляза в кооперацията, само че служителите на реда нищо не видяха от това.

Обаче, месеци наред се харчи национална пара̀. В 23:39 часа на 15 април, видях по какъв начин от автомобила на НСО слизат Кирил и Линда, които бяха ходили на партийна колекция в Пловдив. Катастрофата през вчерашния ден край Аксаково стана, тъй като Киро и Найо са бързали за разкриване на акцията във Варна, където са ги очаквали Николай Денков и Асен Василев.

Александър Йоловски е с защита от НСО, брачната половинка и двете му деца са с защита от Министерство на вътрешните работи, към този момент в продължение на 8 месеца. Защо? Заради опасност от … Кирил Петков, който е натискал настоящия министър на електронното ръководство да бъдат облагодетелствани другарски компании с публични поръчки.

В каква шантава страна живеем, а?!

Кирил Петков и Лена Бориславова желаеха оставката на началника на НСО, тъй като телохранителите не им бяха разрешили да карат сноу-борд посреднощ в “Боровец ”. После ген. Тонев беше привикан в централата на “Продължаваме смяната ” на ул. ”Чаталджа ” за пояснения за какво е свалил защитата на Кирил Петков… а той го беше направил, защото изтече законният едногодишен период за защита на някогашния министър-председател.

Зорът на Кирил идваше от това, че няма кой да води децата му на учебно заведение и да ги връща. Понеже, отказвайки се от канадското си поданство, е трябвало да върне канадския си паспорт и шофьорската брошура, а той не си е изкарал българска. Личният му лексус стои в двора на жилищната кооперация, до момента в който борецът за европейските полезности употребява страната за персонална приложимост.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР