Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев обяви, че не е замесен

...
Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев обяви, че не е замесен
Коментари Харесай

Минчев за скандала с фалшивите подписи: Не съм участвал! Сигурно са взимали данни от стари бланки

Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев разгласи, че не е забъркан в проблема „ Да запазим Корал “. Той добави, че не е взел участие в отписването на Кирил Петков от управителните органите на сдружението, оповестява БНР.
„ По никакъв метод не съм взел участие в отписването на Кирил Петков от управителните органи на „ Да запазим Корал “, работил съм по предишни проблеми в „ Да запазим Корал “. Няма по какъв начин да кажа от кое място се появява името ми от данните на документа, който демонстрираха “, изясни пред медиите той.
„ Това, което съм виждал в работата си – човек като работи и вземе остаряла бланка, взема и данни от нея, в това число за предишни създатели на документа. Може и нещо такова да се е случило. Но нямам визия “, посочи Минчев.
Вчера стана ясно, че от предишния август прокуратурата води дело за документно закононарушение, обвързвано с освобождението на Кирил Петков като член на Управителния съвет на Сдружение „ Да запазим Корал “, което пък е било належащо, с цел да може Петков да стане длъжностен министър.
Скандалът избухна поради изказвания, че точно Лена Бориславова е фалшифицирала подписи и документи, с цел да може Петков да заеме поста.
Днес Бориславова разгласи, че е подготвена да се откаже от имунитета си, в случай че той се окаже спънка за следствие. В момента тя обаче няма имунитет, защото ПП-ДБ към момента не са оповестили кандидат-депутатските си листи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР