Депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев разкритикува постъпката на президента Румен

...
Депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев разкритикува постъпката на президента Румен
Коментари Харесай

Депутат: Такъв резил с изолацията на Радев в Талин не е имало, ето 2 примера

Депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев разкритикува постъпката на президента Румен Радев, който отиде на аудиенция в Естония, знаейки, че е имал контакт със инфектиран с К-19. Това той направи в профила си във Facebook.

По думите му не е било належащо Радев да участва физически на срещата "На три морета ", тъй като тя е била виртуална.

Въпрос на нрав: Пример 1: на 16 октомври финландският министър председател Сана Марин напусна срещата на Съвета на Европейски Съюз и се сложи под карантина, тъй като схванала, че е била в 1 стая със инфектиран народен представител.

Пример 2: на 19 октомври Румен Радев отлита за Естония, макар че знае, че бил в директен контакт със инфектиран от Ковид.Там той е посрещнат от президента на Естония и я заплашва от заразяване! Малко по-късно домакините схващат, че е бил в контакт и ПОСТАВЯТ под изолираност цялата българска делегация и ПРЕУСТАНОВЯВАТ визитата им.

Пример 1 демонстрира по какъв начин постъпват виновните политици по време на зараза. Пример 2 е цялостен срам, който унижава България в очите на нейните сътрудници и съдружници!

Трябва да се знае, че срещата в Талин е виртуална! На живо са били единствено домакините и две делегации - Българската и Полската. Всички останали - на видеовръзка. Нищо не е пречило Радев да се включи виртуално, без да заплашва президента.

Е, нямаше да може да се насладим на новите бални рокли и костюми на делегацията. Но тях по този начин и не видяхме - единствено унижението и излагацията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР