Депутатът от ГЕБ Антон Тодоров направи нови разкрития за секретната

...
Депутатът от ГЕБ Антон Тодоров направи нови разкрития за секретната
Коментари Харесай

Антон Тодоров с нови разкрития за секретната шифрограма във Вашингтон

Депутатът от ГЕБ Антон Тодоров направи нови разкрития за секретната шифрограма от посолството на България във Вашингтон. Той бе поканен в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия да даде коментар на това за какво началникът на кабинета на президента Румен Радев - Иво Христов е имал достъп до нея, откакто който няма допуск до класифицирана информация.

„ Това е доста рисково. Една от тях е тактическа. Не може да има понякога теч от президентството. Може и други хора от президентството да имат проблематично минало и настояще. Има рецидивизъм в заплахата от това от „ Дондуков “ 2 да изтича информация “, съобщи той.

„ Днес с сътрудника Христо Гаджев уточнихме, че става дума за класифицирана информация. Затова не мога да навляза в елементи и да приказвам повече за въпросната шифрограма. Мога единствено да преразкажа. Става въпрос за среща на българския дипломат в Съединени американски щати Тихомир Стойчев с втория човек в корпорацията, производител на изтребители F-16. Говорили са си за много забавни неща. Шифрограмата е 26 февруари тази година “, разясни Тодоров.

Той обаче бе безапелационен, че няма концепция по какъв начин тази шифрограма е достигнало до Президентството.

„ Знам единствено, че към 15 юни Иво Христо не е имал издадено позволение за достъп до класифицирана информация “, сподели Тодоров, който сподели и документ от „ Дондуков “ 2.



„ Сега значимо е да изясним дали Румен Радев е измамник. Ето документ от 16 юни 2014 година, който е подписан персонално от настоящия президент “, сподели още депутатът, който разясни, че имаме „ президент, който не е другар с истината “, тъй като е излъгал като е споделил, че в никакъв случай не е писал мнение за грипените.



Водещата на „ Още от деня “ му напомни, че значимият въпрос е „ има или няма лобизъм с грипените “.

„ Във всяка страна, където се заприказва за тях, постоянно замирисва на лобизъм “, малко отговори депутатът от ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР