Депутатът от БСП и председател на антикорупционната комисия Смиляна Нитова

...
Депутатът от БСП и председател на антикорупционната комисия Смиляна Нитова
Коментари Харесай

Изловен в лъжа: Разследваният за 100 бона подкуп Минко Ангелов плаши депутат по Viber

Депутатът от Българска социалистическа партия и ръководител на антикорупционната комисия Смиляна Нитова е получила заплашително известие от регионалния шеф на Хасково в оставка Минко Ангелов, разследван за корупция.
 Заплахата от над 4 страници е изпратена по вайбър
Това съобщи от трибуната на Народното събрание през днешния ден депутатът и зам.-председател на парламентарната група на левицата Иван Ченчев. Той сподели разпечатка с текста от известието и прикани ръководителя на Народното събрание и президента да вземат ограничения.

Съобщението е изпратено по вайбър, удостовери по-късно и самата Смиляна Нитова. Тя отхвърли да заяви какво тъкмо й е писал регионалният в оставка Ангелов, само че посочи, че в известието я упреква в слугинаж, невиждан цинизъм и насочва закана, че ще „ помогне ” на Българска социалистическа партия да няма нито един мандат в района.

Пред haskovo.live Смиляна Нитова дефинира известието на Ангелов като непремерено и обидно. Тя недоумява в качеството си на какъв Ангелов може да остави без мандат една партия.

Реклама

Нитова обаче е озадачена и от обстоятелството, че в известието до нея Минко Ангелов не отхвърля непосредствено да е взел участие в контрабандна скица.

Пред haskovo.live Минко Ангелов отхвърли да е пращал известие на Смиляна Нитова. Той непосредствено излъгал, че няма вайбър, с цел да изпрати заканата си. Заяви, че от дълго време познава Смиляна Нитова, само че последно бил контактувал с нея от преди последните предварителни парламентарни избори.
 Минко Ангелов безочливо излъгал, че няма вайбър
Проверка на медията ни обаче сподели, че телефонният номер на Минко Ангелов употребява приложението вайбър и последно клиентът е бил деен там в 15,27ч. през днешния ден.

Припомняме, че през вчерашния ден, по време на парламентарния надзор Смиляна Нитова зададе въпрос към служебния министър- ръководител Гълъб Донев, дали е осведомен със сигнала до президента, който бе оповестен и в медиите, и в който се твърди, че регионалният шеф на Хасково Минко Ангелов е покровителствал контрабанден канал за парфюми през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево.

В отговор Гълъб Донев съобщи, че по сигнала работят прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, ДАНС и антикоорупционната комисия. Д

онев заяви, че Минко Ангелов е подал оставката си като регионален и е в отпуск, до привършване на инспекциите. Самият Ангелов дефинира в профила си във фейсбук като честен акт подаването на оставка и съобщи, че е бил набеден, за което ще си търси правата в съда.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР