Депутатът от БСП и бивш социален министър Георги Гьоков гостува

...
Депутатът от БСП и бивш социален министър Георги Гьоков гостува
Коментари Харесай

Гьоков: Правилникът на БСП позволява различно мнение, но 1-2...

Депутатът от Българска социалистическа партия и някогашен обществен министър Георги Гьоков гостува в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ”. Той разяснява за какво депутатът Явор Божанков беше отхвърлен от парламентарната група на Българска социалистическа партия.

„ Нашият устав за работа на ПГ разрешава особеното мнение, само че когато то е еднократно – 1-2 пъти да се случи във времето, само че когато непрекъснато имаш друго мнение от групата, просто не ти е мястото в нея ”, безапелационен беше Гьоков. Той акцентира, че Божанков не е член на партията, а е от редиците на гражданската квота.

Бившият обществен министър разяснява и издигнатия за кандидат-премиер с първия изследователски мандат проф. Николай Габровски. По думите му професионалните качества на Габровски не подлежат на подозрение, само че за политическите към момента не се знаело. „ С мандат на ГЕРБ това значи, че това е държавно управление на ГЕРБ ”, заключи Гьоков и посочи, че Българска социалистическа партия няма да поддържа подобен кабинет.

На въпрос дали при вероятно второ завъртане на рулетката Българска социалистическа партия би подкрепила мандат на „ Продължаваме Промяната ”, националният представител отговори, че в случай че левицата види опция да осъществя политиките, които от години следва, ще поддържа кабинет на Политическа партия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР