Депутатът на шайката ГЕРБ от Георги Георгиев, избран от 1

...
Депутатът на шайката ГЕРБ от Георги Георгиев, избран от 1
Коментари Харесай

Narod.bg разкри измама: Ето как депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев се намърда в НС

Депутатът на шайката ГЕРБ от Георги Георгиев, определен от 1 МИР – Благоевград, е влезнал в Народното събрание с цената на грандиозна машинация, разкри източник на Narod.bg от Югозапада.

Наскоро разкрихме, че Георги Георгиев наел изборни търговци, които да купуват гласове за него, с цел да се намърда в 49-ия парламент през задния вход. Схемата му се оказа сполучлива, тъй като въпросният избирателен търговец сега е депутат.

Сега редакцията ни се снабди с изборния протокол, от която излиза наяве каква е измамата, благодарение на която гербопитекът още веднъж „ съставлява “, в действителност прецака, народа.

Реклама

Въпросът е дали в този момент прокуратурата в лицето на Иван Гешев, оповестил война на хунтата, ще си довърши работата и ще бъдат подхванати съответните ограничения против Георги Георгиев.

Това е протоколът от секционната комисия в с. Плоски –селото, в което гласоподава въпросният народен представител и селото, в което беше успана с разнообразни тласъци цялата комисия.

Калинката на ГЕРБ е подложен под номер 4 в листата и за него се гласоподава преференциално с номер 104. Сами вижте по какъв начин са писани преференциите в протокола, а това изобщо не е всичко към този човек, акцентира източникът на Narod.bg.

Очаквайте продължение в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР