Депутатът-милионер от БСП Петър Кънев, водач на листата във 2

...
Депутатът-милионер от БСП Петър Кънев, водач на листата във 2
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Сводницата, доставяла 14-годишни момичета на Петър Кънев – гадже на Стоян Дългия

Депутатът-милионер от Българска социалистическа партия Петър Кънев, лидер на листата във 2 МИР в Бургас, е протекъл в разработка на службите против тайфа за проституция в интервала 2013-2014 година, която била сполучливо смачкана и по този начин квалифицираният арест на социалиста бил провален, за което ще разкажем в обособен текст.

Въпреки грандиозния скандал кариерата на Петър Кънев в Българска социалистическа партия продължава без намек за морални угризения – през днешния ден петимният за детски милувки социалист открива предизборната акция на Столетницата в Бургас под благия взор на лидерката Корнелия Нинова…

Дали това е обикновено, дано обществото реши.

Narod.bg към този момент писа, че шефът на обичаната печатница на властта „ Демакс ”, бълваща бюлетини за всички избори, е шокирал проверяващите, които със специфични разследващи средства открили, че побелелият чичо си поръчал по телефона 14-годишно момиче непосредствено от парламентарната зала.

Падна и друга загадка – коя е сводницата, доставяща малолетни компаньонки за депутата с позивната „ Искам дънки №14 “ (където цифрата са годините на поръчаната кокона, б.ред. ) – Лиляна Биланова.

Сега Narod.bg продължава с разкритията за другото лице на Петър Кънев, за което гласоподавателите му даже не подозират. Съзнаваме, че всеки има право на персонален живот – в случай че 68-годишният социалист е избрал пътя на забавата с проститутки – негова си работа.

Реклама

Проблемът е, че половите му апетити се простират доста оттатък приличието и нормалността с поръчката на 14-годишни деца, което се санкционира от закона.

Вече не е загадка, че малолетните проститутки са уреждани от сводницата Лиляна Биланова, в оня интервал на едвам 17. Невръстната мадам също се оказа съществено обвързвана с подземния свят – Лиляна е щерка на престъпник с прякор Манекена.
 Стоян Дългия има в действителност дълго крими досие
Връзките на персоналната сводница на Петър Кънев с подземния свят не свършват дотук – Биланова е гадже на разбойника Стоян Дългия, който се подвизава в кв. „ Люлин ” и е прочут както на Министерство на вътрешните работи, по този начин и измежду автоджамбазите.

С това CV не е чудно, че 17-годишната тогава Лиляна пробила до маман в порно тайфа, обслужваща даже депутати като Петър Кънев със свежа плът на едвам 14…

ОЧАКВАЙТЕ в Narod.bg разкрития за останалата част от незаконната група, уреждала проститутки на Петър Кънев, както и името на създаването, детайлите по която шокирали даже криминалистите
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР