Депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта коментира във Фейсбук

...
Депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта коментира във Фейсбук
Коментари Харесай

Хазарта се хвали: Всички ме прегръщат и ме поздравяват, не сте за среден пръст, а за килия

Депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта разяснява във Facebook междинния пръст, който размаха на 2-ри юни в пленарната зала. Рапърът се похвали, че се радвал на националната обич и по улиците го прегръщали и поздравявали за постъпката си.

Вижте какво написа в обществената мрежа националният представител от " Продължаваме промяната ":

Има един способ, по който човек елементарно схваща дали е постъпил вярно. Казваш си: в случай че мога да върна времето обратно - бих ли направил това още веднъж? Честно казано - отговорът е " не ". Българският парламент е място, в което са работили велики българи. Хора, които са дали живота и здравето си за страната ми. Предпочитам да свързвам Народното събрание с тях, а не с крадците и отрепките, които имам нещастието да познавам. В този смисъл - да, не е там мястото да се развяват междинни пръсти. И не е за горделивост, знам го чудесно.
Обаче нещо доста необичайно се случва към този момент трети ден.

В петък се разходих пешком из центъра на София, а след това и в Люлин. Отидох до Слънчев бряг, а през вчерашния ден минах през Пловдив. Не помня от кой момент не съм получавал толкоз поздравления, обятия и ръкостискания. И всеки, безусловно всеки ми споделя едно и също - малко им е на тия.

Не сте за междинен пръст. За килия сте - дълго и дълготрайно да я гледате от вътрешната страна и да опознаете интериора. Ще пристигна и този миг. А до тогава - слезте от служебните коли и се разходете сред естествените хора, но без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят уместно.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР