Ключовата задача е победата на Русия в специалната военна операция

...
Ключовата задача е победата на Русия в специалната военна операция
Коментари Харесай

Новият военен министър на Русия: Ако трябва ще дам живота си, за да спечели Русия войната

Ключовата задача е успеха на Русия в специфичната военна интервенция (както Русия назовава експанзията си против Украйна) с минимални човешки загуби. Това сподели новият министър на защитата на федерацията Андрей Белоусов, пишат Факти.бг, базирайки се държавната организация ТАСС.

„ Напълно съзнавам своята отговорност пред страната, пред съветския народ, пред президента на Руската федерация, в сходство с плануваното предопределение се скланям да вложа всичките си сили, здраве, в случай че е належащо и живот за решение на предоставените задания “, сподели Белоусов, който ще размени на поста Сергей Шойгу.

Руският президент Владимир Путин ненадейно предложи икономиста за поста боен министър, което съгласно анализатори е сигурен знак, че Путин желае да промени протичащото се на фронта. Руският агресор дава голям брой жертви във войната си против Украйна.

" Основната задача, несъмнено, остава постигането на победа. Осигуряването на постигането на военно-политическите цели на специфичната военна интервенция, сложени от президента. В същото време, желая особено да подчертая това, с минимални човешки жертви ", сподели бъдещият съветски министър на защитата на чуване в Народното събрание.

Агенция „ Ройтерс “ обръща особено внимание на тези негови думи, тъй като представители на съветските управляващи рядко разискват жертвите във войната, с изключение на с цел да похвалят „ героизма “ на падналите в багра.

Военният бранш се нуждае от повече успеваемост и нововъведения, с цел да реализира задачите си, сподели Белоусов. Той уточни, че въоръжението на групировката войски, настояща в Украйна, е предпочитана задача на Москва. „ На първо място, става дума за въпроси, свързани с оборудването на настоящата там формация, обезпечаване на доставката на най-съвременна военна и специфична техника: артилерийски муниции, ракети, самостоятелна отбрана на военнослужещите, специфични връзки, безпилотни самолети, средства за радиоелектронна битка и по този начин нататък “, сподели той.

„ Важно е да се усъвършенства военното обучение и да се приспособява опитът от специфичната военна интервенция, защото врагът „ се учи бързо “, сподели още Белоусов. „ Ситуацията, обвързвана с потреблението на нови технологии, се трансформира безусловно ежеседмично и тук би трябвало не просто да се учим и да следваме, би трябвало да изпреварим врага, би трябвало да обобщим опита от потреблението на нови технологии и надлежно да практикуваме нови способи (за водене на) война. ”
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР