Депутатът ги заподозря, че пързалят премиера и Народното събрание В

...
Депутатът ги заподозря, че пързалят премиера и Народното събрание В
Коментари Харесай

Атанасов не вярва на родните служби, иска да ги ревизира

Депутатът ги заподозря, че пързалят премиера и Народното събрание
В тази трагична обстановка имаме потребност да прегледаме положението на българските институции, в частност на службите и на българската страна. Тази теза отбрани зам.-шефът на Народно събрание и съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов.

„ За два месеца имаше две закрити съвещания на Народното събрание, на които бяха изслушвани - на първото министър-председателят и шефовете на служби, на второто - някогашният боен министър Стефан Янев и шефовете на служби. На първото съвещание шефовете на българското разузнаване споделиха, че война няма да има ", съобщи ген. Атанасов.

По думите му ние сме членове на Европейски Съюз и НАТО и най-малкото би трябвало да сме лоялни към съюзите, към които принадлежим.

„ От това, което съм чул или българските службите са неспособни да събират информация, или имат надеждна инфорамция, обаче заблуждават Народното събрание, този въпрос би трябвало да се обясни, тъй като имат възприятието, че пързалят новото държавно управление и министър-председателя понякога, тъй като са младежи без политически опит ", добави Атанасов.

Той разясни, че има опасности за българската национална сигурност.

С плана " Турски поток " България поддържа проектите на Русия да нападне Украйна, сподели още той. " Когато Путин стартира войната се видя каква е била повода да се прекара този поток през България - с цел да се доставят приятелите на Путин в Сърбия и в Унгария с съветски газ и кой обслужи част от проекта на Путин за войната в Украйна - държавното управление на Борисов. Прекараха тази тръба скоростно през България, платихме 3 милиарда лв. от българския бюджет, с цел да обслужим съветски интерес, на сръбска територия " Газпром " заплати газопровода, а на българска ние, с цел да обслужим проектите на Путин за нахлуване на Украйна ", съобщи Атанас Атанасов.

Той акцентира, че към този момент 3 месеца не може да се намерят документите, свързани с газовата карта. По думите му е неуместно, че НАТО е почнала тази война.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР