Депутат от ГЕРБ може да се окаже мистериозната Мата Хари,

...
Депутат от ГЕРБ може да се окаже мистериозната Мата Хари,
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Това е Мата Хари, Бойко знае!

Депутат от ГЕРБ може да се окаже мистериозната Мата Хари, която нащракала Бойко Борисов гол в спалнята, а до него чекмедже с 1,5 млн. евро в банкноти по 500. Става дума за варненката Славена Точева, която като фаворитка на някогашния митничар Даниел Славов – Дидо Дънката към този момент е със обществения статус на национален фаворит от ГЕРБ, твърди изненадващо източник на Narod.bg.

Абсурдното е, че Бойко Борисов бил съвършено наясно коя е Мата Хари, въпреки обществено в никакъв случай да не я е посочвал с пръст. Въпреки издънката, обаче, Точева продължава да е близка с тартора на хунтата и още веднъж е в кандидат-депутатските листи.

Реклама

Първоначално откакто абсурдът с пошлите фотоси и видеа гръмна неукротим за евентуална Мата Хари беше посочена дамата на предприемача от Русе Пламен Бобоков – Христина.

Според нашия източник партенката е спусната съзнателно, с цел да заблуди обществото и драмата да се вихри в неверна посока.

Славена Точева, чийто брачен партньор е в испански затвор за наркотрафик, е новата ГЕРБ звезда от Варна, която на последните избори отвя безапелационно изтъкнат гепбопитек като проф. Костадин Ангелов – Коце Ботокса. Причината за изненадващия й напредък се оказа не нейната известност във Варна – такава няма, а мъжът, който я бута в вярната посока – мултимилионера Дидо Дънката, с който публично е доста близка.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР